به گزارش روابط عمومی دفتر مهدی عسگری، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد، جلسه منتخب مردم کرج،فردیس و اشتهارد با اعضای شورای شهر در تاریخ پنجم مرداد ماه برگزار شد.
در این جلسه مهدی عسگری بیان داشت: زمانی شهروندان شهرشان را دوست خواهند داشت که آن شهر دوست داشتنی باشد.
عسگری درباره حمایت از مردم گفت: مردم باید احساس کنند که حامی دارند و اگر فردی در دستگاهی اصطلاحاً پارتی ندارد احساس غریبه بودن به او دست ندهد.
وی درباره عدم فساد در شهرداری افزود: اگر بخواهیم سیستم شهرداری را ضد فساد طراحی کنیم، راهکار این امر شفافیت فرایندها است.سامانه شفافیت باید پروژه ها و هزینه های تمام شده ی خدمات شهری را به روشنی در معرض عموم قرار دهد و با نظارت همگانی جلوی رانت و فساد گرفته شود.
منتخب مردم به ضرورت تشکیل بانک اطلاعاتی جامع از املاک شهرداری بر پایه GIS تاکید کرد.
وی در مورد تصمیم گیریهای سیاسی و جناحی اظهار کرد: وضعیت بودجه کشور، اقتصاد تحریمی و کرونایی، به ما این اجازه را نمی دهد که بخواهیم هرگونه تصمیمگیری سیاسی، شخصی و جناحی داشته باشیم.
عسگری درباره کاهش محرومیت تاکید کرد: باید توانمان را مضاعف کنیم و با همدلی و همفکری و هماهنگی بایستیم و این محرومیتها را به تدریج کاهش دهیم.
منتخب مردم درباره تخصیص اعتبار به پروژههای شهری گفت: تخصیص اعتبار به پروژه ها می بایست با نگاه به اولویت ها ى دقیق که نیاز شهر و شهروندان می باشد صورت پذیرد.
در پایان مهدی عسگری با توجه به موضوع حملونقل تاکید کرد: می بایست به موضوع حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری توجه جدی صورت پذیرد.
بسمه تعالی
با عرض سلام وخدا قوت خدمت نماینده محترم
به استحضار می رساند درراستای استمرارتلاش های شفافیت ساز شما، اطلاع از نوع رای جنابعالی به موضوعاتی همچون مالیات بر خانه های خالی وهمچنین وزیر معرفی شده برای وزارت صمت و…. همانند رای به اعتبار نامه ی آقای تاجگردون امری ضروری است.