3

ضرورت پیشگیری از فساد از طریق بازطراحی سیستم اداری

  • کد خبر : 747
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
ضرورت پیشگیری از فساد از طریق بازطراحی سیستم اداری
مهدی عسگری، نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد، با تقدیر از تشکیل قرارگاه صیانت از بیت المال در دادگستری و مبارزه جدی با زمین‌خواری، متذکر شد: در مباره با فساد، نباید تنها به رویکرد قضایی بسنده کرد بلکه با تمرکز بر پیشگیری، باید سازوکارها و فرآیندها به گونه‌ای بازطراحی شوند که امکان بروز فساد کاهش یابد.

به گزارش روابط عمومی دفتر مهدی عسگری، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در دیدار با رییس کل دادگستری استان البرز از تشکیل کارگروه‌های تخصصی با رویکرد “مسأله‌محور” خبر داد و گفت: یکی از این کارگروه‌ها مربوط به مباحث “حقوقی و تقنینی” و کارگروه دیگری مربوط به “آسیب‌های اجتماعی و سبک زندگی” است که امکان همفکری و همیاری با بخشهای مرتبط در دادگستری در این روند وجود دارد.

مهدی عسگری با اشاره‌ به تلاش‌های مثبت دادگستری استان البرز برای بهبود پاسخگویی به مردم و “صیانت از حقوق” عامه تاکید کرد: امیدواری مردم به دستگاه قضا در دوره اخیر افزایش یافته که این سرمایه ارزشمند نیاز به محافظت و توسعه دارد؛ ارتقاء این امیدواری بسیار مهم است چراکه مردم به دنبال عدالت‌محوری و تداوم عملی مبارزه با فساد و تبعیض هستند.

وی افزود: ان شالله ترکیب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز که با همین گفتمان سر کار آمده با حرکت در این مسیر ضمن تقویت این رویکرد، پاسخگوی امید و اعتماد مردم باشد.

نماینده یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تشکیل قرارگاه صیانت از بیت المال در دادگستری و مبارزه جدی با زمین‌خواری، متذکر شد: در مباره با فساد، نباید تنها به رویکرد قضایی بسنده کرد بلکه با تمرکز بر پیشگیری، باید سازوکارها و فرآیندها به گونه‌ای بازطراحی شوند که امکان بروز فساد کاهش یابد.

عسگری اضافه کرد: برای اینکه روند مبارزه با فساد و رانت‌خواری نتیجه‌ی قابل قبول داشته باشد باید سیستم اداری ضد فساد طراحی شود، که این فرآیند می‌تواند با همفکری و همیاری مجلس با دستگاه قضایی آغاز شود.

ممانعت از توقف فعالیت واحدهای تولیدی در استان البرز/ ۹۰ درصد مدیران دادگستری بومی هستند

رئیس کل دادگستری استان در این دیدار تصریح کرد: به کلیه روسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های استان تاکید شده است از هرنوع توقف خط تولید بر اساس احکام قضایی ممانعت کنند و راهکارهای جایگزین را برای اجرای حکم در پیش بگیرند.

انتصاب ۹۰ درصدی مدیران بومی در دادگستری

حسین فاضلی یکی سیاست‌های مهم دوره مدیریتی خود را استفاده از مدیران بومی برشمرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد انتصابات انجام شده در دادگستری استان از قضات و کارکنان بومی یا دارای سابقه بیش از ۱۵ سال سابقه اشتغال و سکونت در استان بوده است که پس از بررسی‌ها و مطالعات متعدد، اتخاذ شده و تاکنون نتایج خوبی در پی داشته است.

وی ساماندهی فضای مجازی را یکی از اولویت‌های مهم دادگستری استان دانست و بیان کرد: مترصد هستیم تا بستر فعالیت قانونی سایت‌ها و کانالها را فراهم کنیم و دادستان‌های استان با هرنوع بی‌قانونی در این زمینه برخورد خواهند کرد.

آزادسازی ۸۰۰ هکتار از ابتدای سال

رئیس کل دادگستری تشکیل «قرارگاه صیانت از بیت المال و حفظ کاربری استان البرز» را از نتایج پربار ستاد تحول قضایی استان معرفی کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰۰ هکتار از اراضی زراعی و ملی استان آزادسازی شده است؛ این آزادسازی‌ها و مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز برای حفظ منابع طبیعی برای نسل آینده با قوت ادامه خواهد یافت.

فاضلی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای نمایندگان منتخب استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از آمادگی دستگاه قضایی استان برای تعامل در مسیر حل مشکلات استان خبر داد.

لینک کوتاه : https://mahdiasgari133.ir/?p=747

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.